SchadeherstelSchadeherstel

Schadeherstel

Schade aan uw auto? AD Autobedrijf Peeters en Gubbels verzorgt de complete afhandeling en reparatie van uw autoschade.

Lees verder

Herstel van autoschade

Vlot, veilig en vakkundig schadeherstel bij AD Autobedrijf Peeters en Gubbels . Men beschikt over zeer geavanceerde technische hulpmiddelen en goed opgeleid personeel. Zij zorgen ervoor dat uw auto, hoe ernstig de schade ook was, na reparatie precies voldoet aan de vastgestelde specificaties en veiligheidsnormen.

Vervangend vervoer

AD Autobedrijf Peeters en Gubbels heeft altijd vervangend vervoer beschikbaar. Zo blijft u dus gewoon mobiel! Dat is kwaliteit!

AD Autobedrijf Peeters en Gubbels staat voor vakkundig en vertrouwd. Dit houdt in dat er wordt gewerkt volgens precies omschreven procedures en werkprocessen en dat afspraken altijd worden vastgelegd. Dus nog meer zekerheid!

Complete afhandeling met de verzekering

Bij schade aan uw auto kunnen verzekerden, respectievelijk klanten er op staan dat er voor schadeherstel rechtstreeks naar AD Autobedrijf Peeters en Gubbels wordt verwezen. Zij verzorgt de complete afhandeling met de verzekering. Dus geen rompslomp voor u! AD Autobedrijf Peeters en Gubbels zorgt ook voor de montage van nieuwe autoruiten.

Autoschade? Kom naar AD Autobedrijf Peeters en Gubbels.

Peeters en Gubbels

Vrijkenstraat 3b
6088 PA Roggel
0475-440155
info@autobedrijfpeetersengubbels.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats

Meer weten of advies op maat?

Bel met 0475-440155 of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij snel contact met u op.